Velkommen til Wonderland

Velkommen til Wonderland og til vores nye blog The Rabbit Hole. Ligesom i historien om Alice in Wonderland fører the rabbit hole som bekendt til en forunderlig verden hvor alt kan ske og ja, ligesom i eventyret ønsker vi at pirre din nysgerrighed, udvide din horisont og give dig nogle nye perspektiver med på vejen.

Fremover vil vi derfor, i al ydmyghed, forsøge at inspirere dig med vores viden og erfaringer fra vores arbejde i Wonderland, der især omhandler sociale medier og design, men der vil også blive plads til emner uden for den faglige periferi og de ting der inspirerer vores egen kreativitet.

Så tag en tur ned i kaninhullet sammen med os og husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor, hvis du ønsker at følge med.

>> Læs også: Få succes på sociale medier

Wonderland Newsletter

EmailSEE YOU ON THE FLIP SIDE!