VI SØGER SOCIAL MEDIA COORDINATOR

Brænder du for kreativ kommunikation og sociale medier? Så er det måske dig vi leder efter. Vi søger netop nu en talentfuld og ambitiøs studentermedhjælper til vores content team, der kan starte hos os i januar 2019.

OM STILLINGEN

Som Social Media Coordinator i Wonderland bliver du en del af vores content team, der udover dig består af en håndfuld kreative kollegaer, som du kommer til at arbejde tæt med i det daglige. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være udvikling og planlægning af indhold til vores kunders, såvel som vores egne, sociale medier. Dette vil bl.a. indebære konceptudvikling, tekstproduktion og kampagneplanlægning. 

OM DIG

Du har erfaring med content produktion og planlægning af indhold på sociale medier. Du har styr på grammatikken, har flair for at skrive fængende tekster og kan lide at arbejde struktureret og tage ansvar for egne opgaver. Derudover forventer vi, at du følger med i de seneste social media trends og forstår at kommunikere til forskellige målgrupper.

OM OS

Wonderland er et kreativt bureau med en flad struktur og højt til loftet, og du vil derfor få masser af frihed under ansvar. Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor der sjældent er langt fra idé til handling og du vil derfor få rig mulighed for at præge dine egne opgaver og blive udfordret både fagligt og personligt.

Instagram: @wonderland_agency

Facebook: /wonderlandcph

DET PRAKTISKE

  • Du skal være studerende ved en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.
  • Du har mulighed for at arbejde min. 20 timer om ugen.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Ansøgningsfrist: 3. januar, 2019
  • Opstart: Hurtigst mulig

Send kortfattet ansøgning og CV til august@madeinwonderland.dk – du er også mere end velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!